Za dvije legende novi ugovori u Realu

Modrić i Ramost ostaju u Madridu?

Za dvije legende novi ugovori u Realu

Adnan Beganović

Real Madrid ponudit će nove ugovore hrvatskom i španskom reprezentativcu, Luki Modriću i Sergiu Ramosu.

Prema pisanju španskih medija prvi čovjek madridskog kluba, Florentino Perez, predložit će Modriću i Ramosu potpisivanje novog ugovora.

Obojici igrača trenutni ugovori ističu na kraju ove sezone i već u januaru mogu započeti pregovore s drugim timovima, no u Realu cijene važnost oba igrača te su svjesni da navijači neće tek tako prihvatiti njihov odlazak pa su spremni ponuditi im nove ugovore.

Međutim, španski mediji još uvijek nisu sigurni da li će se Real držati svoje sportske politike i u ova dva slučaja vezane za obnovu ugovora na godinu dana za igrače starije od 30 godina ili će pak ponuda biti na duži vremenski period.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Modrić i Ramos su sa Realom osvojili sve što se može osvojiti. Španski reprezentativac u Madrid je stigao iz Seville 2005. godine, a Hrvat 2012. iz Tottenhama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi