"Sergio Ramos ima najdužu povredu u historiji povreda"

Bivši golman PSG-a odbrusio

"Sergio Ramos ima najdužu povredu u historiji povreda"

Eldar Ganibegović

Sergio Ramos ljetos je kao veliko pojačanje iz Real Madrida stigao u PSG.

Španski defanzivac je do sada u dresu francuskog kluba skupio tek 283 minute na pet utakmica na kojima je nastupio, a uspio je postići i jedan pogodak.

Definitivno 35-godišnjak za sada ne opravdava ono što se od njega očekivalo, a veliki problem mu pravi veliki broj povreda koje je imao od dolaska u glavni grad Francuske.

O tome je govorio i bivši golman PSG-a Jerome Alonzo, koji je sarkastično kazao da Sergio Ramos ima najdužu povredu u historiji svih povreda.

"Možete misliti kako je Mauriciju Pochettinu? Čovjek ima dva golmana koja rotira (Navas i Donnaruma op. a), ima Messija koji ne napreduje, Neymara koji ne napreduje, ima Sergija Ramosa koji ima najdužu povredu u historiji povreda, a nedavno je imao i momke koji su bili na Afričkom kupu nacija", rekao je Alonzo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Jerome Alonzo za PSG je branio u periodu od 2001. do 2008. godine kada odlazi u Nantes u kojem i završava karijeru.

Dijete je Nice, a prije PSG-a nastupao je još i za Marseille i St. Etienne. Za reprezentaciju Francuske nikada nije debitovao.

Top Komentari

denimen9
Jerome Alonzo, ss.ba prekucava zadnjih dana sa ovim anonimusima.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi