U Barceloni šetao po terenu, a u PSG-u to ne praštaju: Saigrač urlao na Messija zbog loše odbrane

Danilo se nije mogao suzdržati

U Barceloni šetao po terenu, a u PSG-u to ne praštaju: Saigrač urlao na Messija zbog loše odbrane

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a prošle sedmice uspjeli su na svom terenu pobijediti Real Madrid sa 1:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Parižani su u posljednjim minutama utakmice uspjeli da dođu do pobjede, a junak je bio Kylian Mbappe koji je postigao jedini pogodak na meču.

Na udaru kritika nakon utakmice bio je Lionel Messi koji nije baš briljirao, a da stvar bude gore za njega sredinom drugog poluvremena je promašio penal.

Messi se još uvijek nije uklopio u novi tim, te je jasno da je odlazak iz Barcelone za njega bio nevjerovatna promjena.

Pojavio se još jedan video koji to dokazuje, a u centru pažnje su Danilo i Messi. Danilo je nakon jednog napada Reala bio bijesan i urlao je na Messija jer nije pomogao ekipi u odbrani.

Messi nije prekinuo jedan napad Reala iako je imao priliku za to, a na kraju je Danilo bio taj koji je izvukao deblji kraj jer je morao zaustaviti Viniciusa i sudija mu je opravdano pokazao žuti karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Messi inače u Barceloni nije učestvovao kada je u pitanju defanzivca, ali mu tada niko nije prigovarao zbog toga.

No, čini se da je u PSG-u totalno drugačija situacija i njegovi saigrači baš i ne mogu da trpe činjenicu da Messi šeta po terenu dok protivnik gradi napad.

Top Komentari

user1644415954
Vratit će se on u Barselonu, jer nije sposoban nigdje više igrati.Očito se vidi njegov prosječan kvalitet među dobrim igračima.
10 11
user1614932756
Ma nek se zahvali xaviju iniesti i to je to
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi