Neymar se neće vraćati u Brazil, ali zna gdje želi igrati: "Tamo odmor traje tri mjeseca"

Već razmišlja o zalasku karijere

Neymar se neće vraćati u Brazil, ali zna gdje želi igrati: "Tamo odmor traje tri mjeseca"

Endin Čaušević

Neymar je nedavno produžio svoj ugovor s PSG-om, ali priznao je da već sada razmišlja o tome u kojem klubu bi mogao završiti karijeru.

Brazilac je s Parižanima potpisao ugovor do ljeta 2025. godine s opcijom da isti produži na još godinu dana.

Neymar je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Barcelone za 222 miliona eura i još uvijek je daleko najskuplji igrač svih vremena što se tiče fudbala.

Jasno je da se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu, te je uspio već u svojoj karijeri da osvoji veliki broj trofeja iako ima tek 30 godina.

No, Neymar je priznao da već sada razmišlja o tome u kojem klubu bi mogao završiti karijeru i otkrio je da sumnja da će se vratiti ponovo da igra za neki klub u Brazilu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymarova želja je da se do kraja karijere okuša u Sjedinjenim Američkim Državama i otkrio je kako će sigurno odigrati barem jednu sezonu u MLS-u.

"Ne znam da li ću ponovo zaigrati u Brazilu jer imam neke nedoumice oko toga. Volio bih igrati u Americi i siguran sam da ću tamo provesti bar jednu sezonu. Kod njih su sezone dosta kraće i imao bih čak tri mjeseca za odmor", rekao je Neymar.

Top Komentari

Twista
Ako ti je do odmora dodji kod nas, zimska pauza 4 mjeseca! Ovdje ti se najmanje igra fudbal!
19 0
Goran86
Ako mu stari primi lovu. Igrat ce u Tuzla City.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti