Ramos otkrio zašto je zamijenio dres s Neymarom

Brutalno iskren

Ramos otkrio zašto je zamijenio dres s Neymarom

Kada je sudac svirao kraj na meču koji su Barcelona i Real Madrid odigrali u Miamiju, Sergio Ramos prišao je Neymaru s namjerom da zamijene dresove. 

To je za mnoge bio neobičan potez, s obzirom da su rijetki slučajevi u kojima igrači velikih rivala mijenjaju dresove, a zašto je Ramos želio baš Neymarov dres objasnio je naknadno novinarima. 

"Zašto baš Neymarov dres? Nadam se da je ovo njegov posljednji El Clasico u dresu Barcelone. To bi za Real Madrid trebao biti problem manje. Inače, sa njim imam veoma dobar odnos i uvjeren sam da će biti u stanju da donese odluku o svojoj budućnosti. Izuzetan je fudbaler", kazao je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, duel između Barcelone i Reala odigran na američkom tlu okončan je rezultatom 3:2 u korist katalonskog kluba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi