Ramos: Ovo je jedna od najgorih sezona u historiji kluba

Kapiten Real Madrida

Ramos: Ovo je jedna od najgorih sezona u historiji kluba

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos smatra da je aktuelna sezona jedna od najlošijih u historiji Kraljevskog tima.

Real Madrid ima jednu od najboljih ekipa na svijetu i dvostruki je uzastopni šampion Evrope, ali u La Ligi ove sezone igra očajno i tek je na 4. pozicji sa čak 18 bodova manje od prvoplasirane Barcelone.

Ramos smatra da svi u klubu trebaju ostati pozitivni.

"Ovo je očito jedna od najlošijih sezona u historiji kluba, ali moramo ostati pozitivni i nastaviti raditi. Moramo biti ujedinjeni kako bismo spasili ostatak sezone i napravili dobar rezultat u Ligi prvaka", rekao je Ramos i nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Situacija u svlačionici nije ugodna, ali moramo gledati naprijed. Također, moramo biti jedinstveni i ostvariti što bolji rezultat u Ligi prvaka. Ali, da biste igrali dobro u tom takmičenju, morate igrati dobro i u prvenstvu", rekao je Ramos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi