Ramos: Poštujem Maradonu, ali je Messi miljama daleko ispred njega

Izjava koja je mnoge iznenadila

Ramos: Poštujem Maradonu, ali je Messi miljama daleko ispred njega

E. Čaušević

Sergio Ramos je sigurno jedan od najomraženijih igrača za navijače Barcelone, ali je uvijek bio iskren i korektan.

Španski reprezentativac zna pohvaliti svoje najveće rivale, a za njega je to sigurno Lionel Messi koji mu više od deset godina pravi nevjerovatne probleme na okršajima Barcelone i Real Madrida.

Međutim, poznato je da je Ramos veoma korektan van terena i to je ovaj defanzivac. Goal.com je objavio izjavu kapitena selekcije Španije u kojoj je on govorio o Messiju i itekako ga pohvalio.

Pitanje za njega bilo je da li on misli da je Diego Maradona najbolji igrač koji je ikada igrao za Argentinu, a njegov odgovor je sigurno mnoge ostavio bez teksta.

"Poštujem Maradonu, ali svi sigurno znaju da je on miljama iza najboljeg argentinskog igrača u historiji, a za mene je to Leo Messi", rekao je Ramos.

Promo

Top Komentari

teddy sheringham
Tako je.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi