"Svi su mi rekli da je Ramos grub i prljav igrač, ali on je ustvari jedan od najkorektnijih igrača"
Ramos i King su sinoć vodili veliku bitku na terenu

Jedan od rijetkih igrača koji je pohvalio Ramosa

"Svi su mi rekli da je Ramos grub i prljav igrač, ali on je ustvari jedan od najkorektnijih igrača"

S. Pašalić, foto: EPA

Španija je sinoć na svom terenu upisala pobjedu protiv Norveške 2:1 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

U toj utakmici dosuđen je po jedan penal za Norvešku i za Španiju, a strijelci su bili Joshua King i Sergio Ramos.

Upravo ovaj dvojac je vodio veliku bitku na terenu, a kako tvrdi reprezentativac Norveške, Sergio Ramos je jedan od najkorektnijih igrača protiv kojeg je igrao.

"Mislim da sam stvarno odigrao jako dobro protiv jednog od najboljih stopera na svijetu", rekao je King za igrača Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ramos ima reputaciju da je prljav i grub u duelima, ali ne sjećam se da sam igrao protiv tako korektnog igrača kao što je on", dodao je King.

"Nisam gledao sve njegove utakmice, ali mislim da su mu sinoć svi startovi bili čisti i činio mi se kao vrlo dobar sportista. Osvojio je neke duele, a ja sam osvojio druge, mislim da je to bila dobra utakmica", zaključio je King.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
E hajvanu naivni, moroncino
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi