Ramos priznao Perezu da ima ponudu iz Kine: "Jasno sam mu rekao šta ćemo uraditi"

Sigurno ga neće pustiti da ide besplatno

Ramos priznao Perezu da ima ponudu iz Kine: "Jasno sam mu rekao šta ćemo uraditi"

E. Čaušević

Navijači Real Madrida iznenađeni su informacijama da je Sergio Ramos održao sastanak s Florentinom Perezom jer želi napustiti Real Madrid.

Španski mediji objavili su jučer da je kapiten Real Madrida razočaran dešavanjima u klubu i da je navodno nakon 14 godina odlučio da promijeni sredinu i napusti Santiago Bernabeu.

Kako je objavio madridski AS Ramos je jučer razgovarao s Florentinom Perezom i otkrio mu da želi napustiti klub. Prve informacije bile su da Ramos ima bogatu ponudu iz Kine koju jednostavno ne može odbiti.

Perez je jučer nakon sastanka potvrdio da mu je Ramos saopštio da ima ponudu iz daleke Kine i na neki način je potvrdio mogućnost da kapiten kluba na ljeto promijeni sredinu.

"Sergio Ramos mi je rekao da ima ponudu iz Kine i da oni zbog nekih pravila ne mogu platiti obeštećenje. Rekao sam mu da nije moguće da kapitena pustimo da ide besplatno i razgovor je bio zaista prijateljski", rekao je Perez i dodao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Sergio ima trenutno najveći ugovor s Realom i nemoguće je da ga pustimo da ide besplatno. Nije me pitao da to uradimo već me je samo informisao da je dobio ponudu. Njega volim kao sina i iskreno smo pričali. Nećemo ga pustiti, on ima otkupnu klauzulu i to je to".

Ramos je u dresu Kraljeva odigrao 606 utakmica i dao je 84 gola, a s ovim klubom osvojio je čak 20 trofeja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi