Real ima jasan plan kako doći do 200 miliona eura

Tri igrača na prodaju

Real ima jasan plan kako doći do 200 miliona eura

Admin Čaušević

Real Madrid će sigurno ovog ljeta dovesti niz igrača s namjerom da napravi konkurentan tim, prije toga Kraljevi će se morati riješiti nekoliko svojih zvijezda.

Dok se čeka predstavljanje novih pojačanja u kraljevskom klubu rade na odlascima. Plan Los Blancosa je da prodajom trojice igrača zarade 200 miliona eura.

Prema pisanju Marce Isco, Gareth Bale i James Rodriguez su ti koje je Florentino Perez odlučio prodati.

Sve trojica igrača su izrazila želju za ostankom u Realu kako bi započelil novi ciklus međutim njihovi dani u Madridu odbrojani.

Pravila o finansijskom fair playu sprejačavaju Pereza da dovodi nove igrače zbog čega mora prodati neke od zvijezdi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco, Bale i Rodriguez definitivno spadaju u grupu u vrhunskih igrača i pronalazak novog kluba bi im ne bi trebalo predstavljati problem.

"Jedina" otežavajuća okolnost su iznosi koje Perez želi za njihove igračke kartone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi