"Već godinama ga pokušavamo dovesti i nadam se da će ovog ljeta on biti igrač Real Madrida"

Zna se ko je glavna meta Florentina Pereza

"Već godinama ga pokušavamo dovesti i nadam se da će ovog ljeta on biti igrač Real Madrida"

Endin Čaušević

Saga oko transfera Edena Hazarda iz Chelseaja u Real Madrid još uvijek uveliko traje.

Hazard se već neko vrijeme nalazi na meti kraljevskog kluba i prema svemu sudeći ovog ljeta će mu se ostvariti san da zaigra u dresu Real Madrida.

Engleski mediji već su objavili nedavno da je tu sve dogovoreno, te da se samo čeka sutrašnje finale Evropske lige u kojem igraju Arsenal i Chelsea kako bi se zvanično objavili da Hazard napušta Plavce.

Da je Real itekako zainteresovan za Belgijanca dokazao je i predsjednik ovog kluba Florentino Perez koji je za španske medije priznao da će Hazard biti glavna meta u ljetnom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Veoma sam zainteresovan da on dođe u Real Madrid i nadam se da će se to desiti ove godine. On je jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Pokušavamo već godinama da Hazard postane igrač Real Madrida i nadam se da ćemo uspjeti ovaj put", rekao je Perez.

Očekuje se da transfer Hazarda bude ozvaničen nakon finala Evropske lige, a Chelsea bi od njegove prodaje trebao zaraditi oko 150 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi