Ramos propričao na 'našem': Ciganski prijatelju...

Poslao poruku Modriću

Ramos propričao na 'našem': Ciganski prijatelju...

Osim što su godinama nedodirljivi autoriteti u svlačionici Reala, Luka Modrić i Sergio Ramos istovremeno su i veliki prijatelji.

Hrvatski i španski fudbaler se ovih dana sjajno zabavljaju u Sjevernoj Americi, gdje se Real nalazi na pripremnoj turneji pred novu sezonu, a o atmosferi koja vlada u timu govore najbolje i Ramosove objave na Instagramu.

Na ovoj društvenoj mreži Ramos je objavio nekoliko videozapisa i fotografija, no posebnu pažnju izazvala je upravo ona s Modrićem, uz koju je napisao i poruku za hrvatskog vezistu koja se nekima možda neće svidjeti.

"Ciganski prijatelj", napisao je Ramos i pritom u opis stavio i emotikon sa hrvatskom zastavom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da se radi o prijateljskoj šali, a kako će mu nejgov dugogodišnji "kompanjeros" uzvratiti, preostaje da vidimo...

Top Komentari

K79
Gurbet Ramos !
0 0
Icardi
Propricao?!! Hahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije