Španski novinar zagolicao maštu navijača Milana: Bit će zanimljivo ljeto, transfer je moguć
Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor sa Real Madridom

Rossoneri žele graditi tim oko igrača Real Madrida

Španski novinar zagolicao maštu navijača Milana: Bit će zanimljivo ljeto, transfer je moguć

S. Pašalić

Milan želi dovesti pojačanja kako bi se borio za Ligu prvaka, a jedna od primarnih meta je Luka Modrić iz Real Madrida.

Prije dvije sedmice se pisalo o tome kako Zvonimir Boban pokušava nagovoriti Modrića da dođe u Milan, ali je igrač Real Madrida navodno rekao kako nema namjeru ići iz ovog kluba.

Međutim, Sky Sport danas piše kako je Modrićev agent Vlado Lemić jučer posjetio prostorije ovog kluba gdje je razgovarao sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem o potencijalnom transferu.

Modriću ugovor ističe za godinu dana, a Italijani smatraju da je to idealna prilika za pregovore sa klubom sa Santiago Bernabeua i žele oko Modrića stvarati ekipu koja će se boriti za Ligu prvaka.

Inter je prošle godine bio jako zainteresovan da dovede Modrića, ali gazda Reala Florentino Perez nije želio čuti za to, a ovog ljeta bi hrvatski reprezentativac mogao stići u redove gradskog rivala.

To je potvrdio i španski novinar i njegov prijatelj Vicente Azpitarte:

"Bit će zanimljivo ljeto. Nije laka zadaća, ali nakon odlaska Ceballosa Real bi mogao dovesti dva igrača u sredini terena - Pogbu, Eriksena ili Van de Beeka."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Milan ne prolazi kroz sjajni ekonomski trenutak, ali je transfer moguć uz posudbu s opcijom kupnje sljedećeg ljeta", napisao je Azpitarte i još više zagolicao maštu navijača Milana.

Modrić još uvijek nije produžio ugovor sa Realom, a treba istaći da u septembru puni 34 godine, a poznato je da Florentino Perez ne preferira da nudi nove ugovore na više godina starijim igračima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi