Ramos provocirao Kloppa, a Marcelova reakcija postala hit na internetu

Nije se mogao suzdržati

Ramos provocirao Kloppa, a Marcelova reakcija postala hit na internetu

E. Čaušević
Teme:

Real Madrid večeras u Talinu igra Superkup Evrope protiv Atletico Madrida, a na jučerašnjoj konferenciji najmanje se pričalo o ovom duelu.

Na press konferenciji od igrača Reala bili su Sergio Ramos i Marcelo, a kapiten Reala ponovo je pričao o Jurgenu Kloppu i finalu Lige prvaka kada je povrijedio Mohameda Salaha.

Ramos je odlučio odlučio odgovoriti Kloppu nponovo na optužbe da je namjerno povrijedio Salaha, te je na svoj način provocirao trenera Liverpoola. Njegova izjava posebno je bila zanimljiva Marcelu koji jednostavno nije mogao zadržati smijeh.

"Klopp je jedan od najboljih trenera u prošloj sezoni i glasao sam za njega da bude izabran za najboljeg. Možda će ga to ušutkati malo u narednom periodu", rekao je Ramos nakon čega se Marcelo nasmijao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi