Ramos: Svi smo uz Zizoua, do smrti

Kapiten Reala pred gostovanje u Istanbulu

Ramos: Svi smo uz Zizoua, do smrti

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos insistira na tome da je čitava ekipa i dalje uz trenera Zinedinea Zidanea, ali i da će tako ostati u budućnosti. 

Ovakvi Ramosovi komentari stižu nakon šokantnog poraza Reala od Mallorce, nakon kojeg su se pojačale špekulacije o prekidu saradnje između kraljevskog kluba i Zidanea.

Inače, pred Real Madridom je veoma važno gostovanje kod Galatasarayja u Ligi prvaka. Kraljevi su u prva dva kola grupne faze LP osvojili samo bod (kao i turski velikan) i trenutno se nalaze na posljednjem mjestu u Grupi A.

"Jedino što nam je na umu, uprkos svemu što se desilo, je da pobijedimo i odigramo dobru utakmicu. Moramo pobijediti", rekao je Ramos pred sutrašnju utakmicu u Istanbulu, pa se osvrnuo na Zidanea i špekulacije o odlasku francuskog stručnjaka:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Svi znaju da je svlačionica uz Zizoua do smrti, i šta kod da se desi moramo djelovati ujedinjeno... Real se uvijek vraća i jedini način je da budemo zajedno. Dobri rezultati će vratiti sve na našu stranu".

Duel Galatasaray - Real Madrid se igra sutra od 20:45 sati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi