Ramsey bi u Juventus mogao i prije vremena
Arsenal bi mogao smanjiti zahtjeve na 10 miliona eura, ukoliko uspiju osigurati dovođenje Jamesa Rodrigueza i Denisa Suareza.

Velšanin sve bliže Torinu

Ramsey bi u Juventus mogao i prije vremena

E. Oštraković

Aaron Ramsey bi ipak do kraja mjeseca mogao postati igrač Juventusa, ali samo ukoliko Arsenal uspije osigurati dolazak dva igrača.

On je navodno već potpisao predugovor sa Italijanskim šampionom, prema kojem će postati član Juventusa kada mu istekne ugovor sa Arsenalom.

Ipak Juventus bi želio već ovog mjeseca želio dovesti Ramseya u svoje redove, ali odbija ih cijena od 20 miliona eura, koliko Arsenal želi za taj transfer.

Arsenal bi mogao smanjiti zahtjeve na 10 miliona eura, ukoliko uspiju osigurati dovođenje Jamesa Rodrigueza i Denisa Suareza.

Unai Emery je već priznao da klub u januaru može dovoditi igrače samo na posudbu, ali Suarez i Rodriguez bi trebali doći na posudbu u januaru, a njihovi ugovori bi trebali biti otkupljeni na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko bi dogovorili dovođenje pomenuta dva igrača, prodajom Ramseya za 10 miliona eura imali bi dovoljno novca da isplate klubovima za posudbu igrača.

Ramsey je za Arsenak upisao preko 350 nastupa u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti