Ramsey je ovim promašajem spasio nečiji život

Velšanin imao veliku priliku

Ramsey je ovim promašajem spasio nečiji život

Fudbaleri Arsenala pobijedili su sinoć na domaćem terenu Napoli sa 2:0 u prvom meču četvrtfinala Evropa lige, a jedan od dva pogotka postigao je Velšanin Aaron Ramsey.

Naravno, dobro je poznata priča da skoro kad god Ramsey postigne pogodak premine neka slavna osoba, a obzirom da je sinoć pogodio, ne bi nas iznenadilo da čujemo teke tužne vijesti.

Ipak, ako već mora da se desi neka tragedija, onda je bolje da je jedna, nego da su dvije. O čemu pričamo? Pričamo o tome da je Velšanin u drugom poluvremenu imao još jednu sjajnu priliku da se upiše u strijelce i da zapečati sudbinu Napolija, ali je promašio.

Iako navijači Arsenala žale za ovim promašajem, on je vjerovatno spasio nečiji život.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Nevjerovatno glup tekst
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti