Ramsey: Nije mi jasno zašto je Arsenal povukao ponudu
Ramsey je nogometaš Arsenala još od jula 2008. godine, a u dosadašnjoj karijeri u Londonu odigrao je 240 utakmica i postigao 30 golova

Bio je spreman potpisati novi ugovor

Ramsey: Nije mi jasno zašto je Arsenal povukao ponudu

Vezni nogometaš Arsenala Aaron Ramsey iznenada je ostao bez mogućnosti da ostane na Emiratesu.

Ramsey je među najboljim igračima u redovima Arsenala, a s obzirom da mu s londonskom timom ugovor ističe na kraju sezone, mnogi su očekivali da je produženje samo formalnost, te da je njegova budućnost na Emiratesu.

Mislio je tako i sam Ramsey. Bio je spreman da potpiše novi, poboljšani ugovor, ali onda je Arsenal iznenada povukao svoju ponudu.

"Arsenalovu ponudu nemam na stolu, tako da ne mogu razmatrati opciju da ostanem u Arsenalu. Ne znam zbog čega je povučena ponuda, jer smo prije nekoliko nedjelja dogovorili i bio sam spreman da potpišem", kazao je Ramsey, pa dodao:

"Nešto se desilo, ne znam šta. Nadam se da će mi neko reći šta se dogodilo, ako postoji razlog, prihvatit ću. Trenutno sam fokusiran samo na Arsenal."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za usluge Ramseyja se već interesuje nekoliko klubova, među kojima su Chelsea, Manchester United, Milan, Juventus...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prle
Razlog je da si jako los u zadnje vrijeme...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi