Rangnick: Bilo je kontakta sa Englezima

Nijemac bio kandidat poslije Eura

Rangnick: Bilo je kontakta sa Englezima

Engleski nogometni savez ovih dana bira novog selektora reprezentacije nakon što je Sam Allardyce dobio otkaz.

Jedan od kandidata za ovo mjesto je, prema engleskim medijima, nekadašnji trener Schalkea i Hofffenheima Ralf Rangnick koji poručuje da je bio u kontaktu sa Engleskim fudbalskim savezom, ali prije nego što je Allardyce preuzeo ovu reprezentaciju.

"Zvao me je Dan Ashworth, tehnički direktor Engleskog nogometnog saveza kojeg sam poznavao od ranije. Pričali smo najmanje dva sata o mjestu selektora Engleske. Ipak, sutradan me je nazvao i rekao mi da su se oni ipak odlučili da će selektor biti Englez. Od tada više nije bilo kontakata", rekao je Rangnick.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da je trenutno po mnogim mišljenjima glavni kandidat za ovu poziciju trener Crystal Palacea Alan Pardew.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi