9

Komentari (9)

user1609866240
Teko i treba, samo oštro sa zvjezdicama. Koliko su plaćeni trebali bi spavati u klubu!
MUFCDOGROBA
Kao sto je i rekao: "Manchester je veliki klub, ukoliko ne zelis da igras za njeg onda i ne trebas" - Kako god sezona da se zavrsi ovakvog trenera nismo, niti cemo imati od Fergusona.
King_Kenny
@MUFCDOGROBA ...imali su Moyesa koji je odlican trener i kojeg je preporucio upravo Ferguson jer je znao o kakvom treneru se radi,ali su ga otjerali nakon jedne sezone jer su ocekivali da lik napravi cuda,a nije se posteno ni upoznao sa igracima niti je doveo svoja pojacanja i slozio ekipu po svojim zeljama...doveli mu samo 2 igraca,Matu i Fellainija,koji su inace odlicni igraci,klasa za ove koji su kasnije dovodjeni...da je lik ostao na klupi Manchester bi se ove zadnje 3-4 sezone borio za titulu...sreca otjerase ga odmah.
emial766
Bio veliki klub drug. Ako je tako po tebi je Notingham Forest klubcina.
MUFCDOGROBA
Ok po tebi je onda do prije par sezona Liverpool bio prosjecni klub premijer lige, divan znalac o fudbalu. Obrisi komentar dok jos nije kasno
NKZ1922
@emial766 Poredis klub koji ima jednu ligasku titulu iz '77, par kupova i evropski trofej sa klubom koji je za mandat samo jednog menadzera osvojio 38 trofeja, znaci ne racunajuci one prije toga. Smjesniji komentar dugo vremena nisam procitao
emial766
Liverpool je bio dobar 80tih poslje truba do nedavno u lizi. Dobar tim u kupovima a kao klub je jos ispod nivoa velikana poput Bayerna , Reala.
emial766
Da za mandat tog menager su bili dobri. Sta poslje? Kad su bili ligu blizu da uzmu? Miljama iza Citya i Liverpools trenutno. Cityi je plasticno sranje ko PSG ali za razliku od PSGa igra u odlicnoj lizi. Sve u svemu trebat ce vrema da Man Utd opet postane veliki klub. Sad su PROSJECAN klub.
Pajkan
Liga..Liza mona
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.