Ranieri je tek stigao, a već ga oblijeva znoj

Roma bez pola ekipe na Empoli

Ranieri je tek stigao, a već ga oblijeva znoj

Edmir Škorić

Nogometaši Rome dobili su novog trenera u četvrtak, ali Claudiju Ranieriju nije nimalo lako.

Ranieri se vratio u Rim i izrazio je veliko zadovoljstvo što je opet dio Vučice, koja je upala u rezultatsku krizu i promjena na klupi je bila neophodna.

Ranieri će debitovati na klupi Rome u ponedjeljak navečer protiv Empolija i dobra je to prilika da se uspješno krene u ovaj ciklus, no nije baš sve tako idealno za Italijana.

Naime, pored povrijeđenih Manolasa, De Rossija, Pelegrinija, Undera i Pastorea, sada je na listi povrijeđenih i Nicolo Zaniolo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je zadobio povredu lista na treningu, pa je vrlo lako moguće da će propustiti duel sa Empolijem.

Uz sve navedeno, treba reći da zbog suspenzija nema Edina Džeke i Aleksandra Kolarova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Neka se skine Palota , pa neka igra, j.m.s.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi