Ranieri odbio ponudu iz Bundeslige

Wolfsburg želio Ranierija

Ranieri odbio ponudu iz Bundeslige

Midhat Šljivak

Claudio Ranieri nedavno je dobio otkaz u ekipi Leicestera.

Italijan je zbog loših igara ekipe dobio otkaz, te je veoma brzo zaboravljeno osvajanje titule prvaka Engleske prošle sezone.

Odmah po odlasku iz kluba Ranieri je dobio nekoliko ponuda. Navodno su ga htjeli u ekipi Fiorentine, te pojedini kineski klubovi, ali je Italijan ove ponude odbio.

Prethodnih dana Ranieri je dobio još jednu ponudu. Na klupi ga je želio Wolfsburg, koji ove sezone igra očajno u Bundesligi.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, sjajni stručnjak se zahvalio i na ovoj ponudi. Odlučio je uzeti odmor do ljeta i njega nećemo gledati u trenerskim vodama do kraja ove sezone.

Ranieri je u karijeri radio u mnogobrojnim velikanima među kojima su Monaco, Inter, Roma, Juventus, Chelsea, Atletico Madrid i mnogi drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi