Ranieri odgovorio na Barcin interes za Schmeichela

Trener Leicestera želi Messija

Ranieri odgovorio na Barcin interes za Schmeichela

Endin Čaušević

Španski mediji prije nekoliko dana objavili su da Barcelona na kraju ove sezone u svoje redove želi dovesti golmana Leicestera, Kaspera Schemichela.

Schmeichel je ove sezone pružio nekoliko sjajnih partija i jedan je od najzaslužniji što se Leicester nalazi samo korak od osvajanja titule prvaka Engleske.

Nakon što su španski mediji objavili da Barcelona želi danskog golmana oglasio se i trener Lisica, Claudio Ranieri, koji je u svom stilu prokomentarisao ove navode medija.

"Barcelona želi Kaspera? Odlično! Koliko novca možemo zaraditi na tom transferu? Ili ipak da mijenjamo Kaspera i Messija", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leicester danas igra na gostovanju protiv Manchester Uniteda i ukoliko Lisice ostvare pobjedu na Old Traffordu i teoretski će osigurati naslov prvaka Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti