Ranieri poručio Tottenhamu da zaborave na titulu

Italijanski stručnjak pun samopouzdanja

Ranieri poručio Tottenhamu da zaborave na titulu

Italijanski stručnjak na klupi Leiceter Cityja Claudio Ranieri pun je samopouzdanja pred posljednje mečeve Premiershipa.

Do kraja sezone ostala su još samo četiri kola, a ekipa Leicestera trenutno ima pet bodova viška u odnosu na Tottenham.

Lisice danas igraju protiv Swansea Cityja, ali će u ovaj meč ući bez prvog strijelca ekipe Jamiea Vardyja koji je suspendovan zbog crvenog kartona.

"Mauricio, možeš sačekati. Sačekaj još jednu godinu", poručio je Ranieri argentinskom stručnjaku na klupi Tottenhama, a onda nastavio:

"Pritisak je na vrhuncu. Oni su iza nas cijelu godinu i prate nas. Volio bih da nakon ovog meča ostanemo pet bodova ispred", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Meč između Leicester Cityja i Swansea igra se danas u 17.15 sati na King Power stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi