Ranieri: Razočaran sam, nisam vidio želju ni strast

Trener Fulhama nakon ispadanja iz FA Cupa

Ranieri: Razočaran sam, nisam vidio želju ni strast

Fudbaleri Fulhama danas su ispali iz FA Cupa nakon što su na domaćem terenu izgubili od Oldhama sa 2:1. 

Trener ekipe iz Premiershipa Claudio Ranieri nije imao razloga da bude zadovoljan nakon meča obzirom da se od njegovog tima očekivalo da će danas imati lagan posao, a oni su se oprostili od najmasovnijeg klupskog takmičenmja na Otoku.

Ranieri je nakon meča između ostalog rekao da je razočaran.

"Prvo poluvrijeme je bilo dosadno što se nas tiče, u drugom smo bili mnogo bolji. Dali smo gol i imali nekoliko šansi, ali na kraju su oni zasluženo stigli do pobjede. Dali su dva gola... Mogu im samo čestitati", rekao je Italijan i dodao:

"Nisam vidio želju i strast kod svojih igrača, a to je ono što sam želio. Htio sam da mi neki od njih pokažu da griješim jer im ne dajem više šansi za igru. Razočaran sam, ne znam šta se desilo".

Fulhamu sada slijedi grčevita borba za opstanak u društvu najboljih engleskih ekipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije