"Ranim pogotkom otvoriti put do pobjede"

Olimpik dočekuje Bratstvo

"Ranim pogotkom otvoriti put do pobjede"

S. Mlaćo

Ivan Trifković je ovog proljeća standardan na golu Olimpika. Bivši golman Slavije, Sarajeva, Zrinjskog i Čapljine stajao je među stativama u svim utakmicama tima sa Otoke.

Kako sam kaže zadovoljan je svojim igrama, ali i igrom cijelog tima.

"Dolazak u Olimpik se pokazao kao pun pogodak. Ljetos sam stigao na Otoku i u dogovoru sa čelnicima i trenerima u klubu, jesen sam proveo u Čapljini na posudbi. Zimus sam se vratio i dobio povjerenje trenera i mjesto među stativama. Ono što je najbitnije je da ekipa igra dobro i da osvaja bodove. Cilj kluba je jasan, a to je povratak u Premijer ligu BiH".

Trifkovićeva konkurencija u klubu su dva iskusna golmana, Dejan Bandović i Adnan Hadžić.

"Radi se o dva odlična golmana, ali i dva sjajna karaktera. Mi smo prije svega prijatelji, koji jedni druge bodrimo na treninzima i utakmicama. Svaki od njih mi svojim savjetima dodatno pomaže, a poznato je da su obojica branili za najbolje bh. timove i sigurno mi imaju šta reći i pomoći mi da budem još bolji. Moram se zahvaliti i treneru golmana Ibri Hodžiću, kao i treneru Esadu Selimoviću na povjerenju koje su mi ukazali".

Pred Olimpikom je važna utakmica protiv ekipe Bratstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Tim iz Gračanice se nalazi u sredini tabele i pokazao je da ima snage i znanja napraviti svakome probleme. Mi ćemo se nametnuti na terenu od prve minute i pokušati što je moguće ranije stići do pogotka i na taj način otvoriti put do pobjede i nova tri boda", rekao je u najavi utakmice golman tima sa Otoke.

Susret između Olimpika i Bratstva igra se u subotu od 16:30 sati.

Top Komentari

ZivioFudbal
Sutra na Otoci Nogometni-Fudbalski savez FBIH dočekuje ekipu Bratstva
1 0
Mostar
Da se nemijesa Savez I odredzuje sudije iskljucivo plastici davno bi vi popusili u Sarajvu pizda li vam klosarsko kompleksirana seljoberka mater vama mudzehedinima I Savezu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi