Esad Selimović o borbi sa Veležom: Gledamo sebe i narednu utakmicu

Sigurna pobjeda Olimpika

Esad Selimović o borbi sa Veležom: Gledamo sebe i narednu utakmicu

S. Mlaćo

Olimpik je upisao nova tri boda. Vukovi sa Otoke su slavili na gostovanju kod Novog Travnika 2:0, a strijelci su bili Milović i Pandža.

Olimpik i dalje ima bod zaostatka za Veležom, a komentar meča u N. Travniku za SportSport.ba je dao trener gostiju Esad Selimović.

"Čitavu smo utakmicu diktirali tempo i dominirali. Na početku smo dali gol, onda nam je bilo lakše u nastavku, a drugi gol smo postigli u drugom dijelu i sve završili", kazao je Selimović.

"Sada gledamo narednu utakmicu i tako ćemo ići svaki put. Gledamo sebe i samo narednu utakmicu", dodao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik u narednom kolu na svom stadionu dočekuje Bratstvo.

Top Komentari

starmac
Majmune!Vidi kakav si?Nek si kacket skino poserem ti se u kapu.Posipu ga majmune.Mostar u srcu VELEZ do groba.Svi u Jajce po 3 boda.
3 1
Juve88
Travnik se naguzio za pare
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi