11

Komentari (11)

Salence
To je penal,plus žuta karta.Znam da se dosta naginje Interu i Juventusu,ali ovo,pogotovo s VAR-om je pravi mali skandal.Penal sasvim sigurno,udarac bez kontakta s loptom,žuta jer je udarac došao u momentu šuta na gol,bez dodirivanja lopte.Ma...bezveze je i raspravljati o tom jeli penal ili nije...Torino nije u zoni ispadanja,neće ni biti(ove sezone)svejedno im je poen ili tri,ne igra ulogu.Interu igra.No sljedeće godine bi moglo biti čupavo...(bremer,belotti,pobega,moguće sva tri za Milan).Mala napomena-Torino je u odličnim odnosima s ekipama iz Milana,i pred kraj sezone kao što je sad biće tog i više,a talijani gospodski paze na pružanje i vraćanje usluga(info za mlađe pratitelje Serie A).Bit će veselo do kraja...Forza Milan!
Salence
Jesam li spomenuo da je sudija kao ocjenu poslije meča dobio"Nula"?
K79
izgleda da je u Italiji zabranjeno Torinu svirati penale jer su oni jedini tim u citavoj ligi koji nisu dobili ni jedan penal od pocetka sezone bas cudno
bhpremijerliga123
To smijete napisati za Inter, a Vico zabranio da se njegovi puleni Kazlagic, Sivac, Petrovic i ostali kritikuju?
GiS
@bhpremijerliga123 halali profil, sad će ti ban spucati, gdje ces im na brata Vicu udariti.. :)
axel42
Penal čist ko suza! Al što je još čudnije, što se neoglašava VAR?
King_Kenny
...navijam za Inter ovdje zbog Dzeke,ali ovo je penal iz udzbenika bio...jos gledaju VAR i prave se mutavi,sramotno.
Upravo gledam utakmicu na tv, penal je bio za Torino, pitam se zasto sudija nije dosudio kazneni udarac za Torino, ako ovo nij bio penal onda sta je penal.
emir_89
Eh da igra za zrinjski penal
pjanke.sa
I Borac i Borac iz kola u kolo.
emir_89
Za borac vise smjesno i pricat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti