Ostavio klub u ligi, skočio među navijače i počeo da ljubi djevojku, a mnogi nisu shvatili ko je ona

Raphinha je imao dan za pamćenje

Ostavio klub u ligi, skočio među navijače i počeo da ljubi djevojku, a mnogi nisu shvatili ko je ona

E. Čaušević

Fudbaleri Leedsa jučer su uspjeli izboriti opstanak u Premiershipu nakon što su u gostima pobijedili Brentford sa 2:1.

Jedan od junaka Leedsa ove sezone bio je sjajni brazilski fudbaler Raphinha koji je i jučer uspio da postigne pogodak.

Raphinha je dosta emotivno proslavio ostanak Leedsa u društvu najboljih, a čak je otišao na tribinu i slavio nekoliko minuta s navijačima što je oduševilo englesku javnost.

He then produced a victory jig as he celebrated survival

Mnogi vjeruju da je Raphinha odigrao svoj posljednji meč za Leeds i da će na ljeto napustiti ovaj klub, a navodno Brazilac se nalazi na korak od prelaska u Barcelonu.

Na tribinama je jučer bila i njegova zaručnica Taia Rodrigues zbog koje je on i skočio među navijače. Otišao je do djevojke kako bi s njom proslavio sjajan poduhvat Leedsa, a čak je pao i poljubac.

The star planted a smacker right on the lips after climbing into the crowd

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mnogima na početku nije bilo jasno zašto je Raphinha otišao na tribinu među navijače Leedsa i ko je djevojka koja mu se "bacila" u zagrljaj, ali ubrzo nakon toga je potvrđeno da je to njegova zaručnica Taia.

Raphinha rushes to hug fiancee Taia Rodrigues in the crowd after helping Leeds stay up

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti