Djevojka odbijala vratiti loptu u teren, a onda je stigao ljutiti Raphinha i riješio problem

Mnogi su je kritikovali zbog takvog ponašanja

Djevojka odbijala vratiti loptu u teren, a onda je stigao ljutiti Raphinha i riješio problem

E. Čaušević

Fudbaleri Leedsa poraženi su sinoć na svom terenu od Chelseaja sa 3:0 i nalaze se u teškoj situaciji u borbi za opstanak.

Chelsea je lakše od očekivanog sinoć uspio da pobijedi na Ellan Roadu sa 3:0 čime je londonski klub skoro osigurao mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Pored tri gola koja smo vidjeli ovu utakmicu obilježila je i nevjerovatna situacija iz finiša utakmice.

U jednoj situaciji lopta je otišla na tribinu i to je bio aut za Chelsea, ali je jedna od navijačica domaćeg tima odbijala da vrati loptu Marcosu Alonsu.

To je itekako iznerviralo prvu zvijezdu Leedsa, Raphinhu, koji je reagovao i ljutito otišao po loptu. Dvije djevojke su se očito dobro zabavljale što ostalim navijačima nije bilo smiješno jer se njihov klub bori grčevito za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds je u dosta teškoj situaciji pred posljednje dvije utakmice u ovoj sezoni. Leeds je trenutno na mjestu koje vodi u Championship, a tu je došao zbog tri uzastopna poraza.

No, ovaj tim i dalje ima veliku nadu da izbori opstanak jer ima isto bodova kao i Burnley (34) koji je na 17. mjestu koje garantuje opstanak. u Premiershipu. Sigurno je da nas do kraja sezone očekuje velika borba za opstanak u društvu najboljih.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...pazi joj nosine jbt,prava surla hahahahaha...
0 2
Mele
Watford i Norwich su vec otpisani, dok Leeds ima tezi put, utakmicu vise, pa ce sa Burnely i sa Evertonom boriti za kvalik plass...bice im gusto, poceli su bili fino, na kraju padose bas nisko.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi