Hojlund doveo Crvene đavole u vodstvo, a onda napravio neoprostiv grijeh!

Navijači Copenhagena će imati šta za reći

Hojlund doveo Crvene đavole u vodstvo, a onda napravio neoprostiv grijeh!

Eldar Ganibegović

Prvi gol u večerašnjim mečevima Lige prvaka od 21 sat postigao je Rasmus Hojlund. Danac je nakon toga napravio i "neoprostiv" grijeh.

U okviru 4. kola Lige prvaka Manchester United večeras gostuje kod Copenhagena. Rezultat je promijenjen već u četvrtoj minuti.

Manchester United je stigao do vodstva. Lijepa akcija je odigrana, McTominay daje loptu kao na tanjiru Hojlundu koji zabija za 0:1.

Međutim 20-godišnji Danac je nakon postignutog pogotka napravio i grijeh koji mu navijači domaće ekipe vrjerovatno neće oprostiti.

Iako je u Copenhagen stigao kao 13-godišnjak iz Brondbyja, te tu započeo seniorsku karijeru i otišao u Sturm, vrlo emotivno je proslavio gol.

Sigurno je da se navijačima danskog prvaka to neće svidjeti i da će biti dosta komentara na to sve.

Oglasi

Kako je izgledao gol i proslava, pogledajte klikom OVDJE

Inače, u istoj grupi se u Minhenu sastaju Bayern i Galatasaray, a tamo je rezultat još uvijek 0:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Što se Hojlunda tiče, ovo je za njega već četvrti pogodak ove sezone u Ligi prvaka i može se reći da je prva zvijezda Crvenih đavola.

U domaćim takmičenjima zato ne briljira. Na deset utakmica nije postigao niti jedan gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
Miseria mrzitelji i nogometni strucnjaci javite se iz lige evrope
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi