Rasprava na društvenim mrežama: Je li Van Dijk zaslužio crveni karton?

Vrlo grub start

Rasprava na društvenim mrežama: Je li Van Dijk zaslužio crveni karton?

Liverpool i Napoli u ovim trenucima vode pravi rat na Anfieldu i bore se za osminu finala Lige šampiona.

Trenutni rezultat je 1:0 za domaće koji su na samom startu meča mogli ostati sa desetoricom igrača.

Holandski defanzivac Virgil Van Dijk je bio vrlo neoprezan prilikom jednog starta nad Driesom Mertensom i mogao je zaraditi direktan crveni karton.

Ipak, glavni sudac Damir Skomina je odlučio da mu progleda kroz prste i pokaže karton žute boje što je izazvalo brojna negodovanja kod igrača i navijača gostujućeg tima.

Pogledajte i sami ovu situaciju i procijenite je li Skomina bio u pravu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Otvoreni djon se uvijek kaznjava crvenim kartonom.Sudije su davale crvene i bez kontakta ako je igrac isao otvorenim djonom.
17 9
Ma dajj
Def crveni
16 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi