Mertensova izjava o Anfieldu je razbijesnila sve navijače Liverpoola

Pred večerašnji meč

Mertensova izjava o Anfieldu je razbijesnila sve navijače Liverpoola

E. Škorić

Na Anfieldu se večeras igra meč odluke između Liverpoola i Napolija.

Liverpool i Napoli bore se za osminu finala i u ovom meču je svakako sve moguće

Dries Mertens, ponajbolji igrač Napolitanaca, ranije je još kao igrač Utrechta imao priliku da gostuje na Anfieldu. Sjeća se kako su mu tada pokazali čuveni natpis po izlasku iz tunela na stadionu na kojem piše "Ovo je Anfield".

"Kada je riječ o tom meču sa Utrechtom, sjećam se kako su imali taj natpis "Ovo je Anfield". Svi su pričali samo o tome, pa sam pomislio, to mora da je nešto veliko. Prošao sam kroz tunel i pitao igrače oko sebe, pa gde je taj natpis? Rekli su mi da sam ga prošao, nisam ga ni primijetio. Poslije sam u drugom poluvremenu gledao taj mali natpis i pitao se, je li to zaista nešto posebno?", rekao je Mertens.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ova izjava se svakako neće dopasti nikome na Anfieldu, a vidjet ćemo kako će se večeras sve završiti i može li Napoli da iznenadi Redse.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti