Adžem, Slišković i novinari raspravljali

Rasprava nakon utakmice: Ko je sve pjevao "Bit će Željo ku**c šampion"?

Edmir Škorić

Željezničar i Zrinjski odigrali su 2:2 u derbiju sedmog kola Lige za prvaka, čime zadovoljniji naravno mogu da budu gosti iz Mostara.

Dosta zanimljivo bilo je i na press konferenciji nakon utakmice, pošto su gostujućeg trenera optužili da je pjevao: "Bit će Željo ku**c šampion".

"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo ... šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.

Baka Slišković je potom dodao kako on i njegovi igrači to nisu pjevali, ali je neko od novinara dobacio da jesu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Onda je Baka povisio ton, odbrusio je i rekao: "Pa šta ako sam bio? Nije kod nas sada pjevano poslije utakmice, to sam rekao".

Poslije toga, bez mikrofona, Slišković i Adžem su porazgovarali, ali teško je reći šta su jedan drugom rekli.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komedija
Hahaha. Kakav je ovaj Adzem bolesnik to je nevidjeno.
47 4
Dofu1921
Lendo i culic najvise uzivaju u toj pjesmi
19 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti