Rasprodane sve karte za Zvezdine utakmice u Ligi prvaka

U rekordnom roku

Rasprodane sve karte za Zvezdine utakmice u Ligi prvaka

Crvena zvezda će ove sezone prvi put nakon 26 godina čekanja zaigrati u grupnoj fazi Lige prvaka, što je najveći uspjeh beogradskog kluba od rata naovamo.

Zvezda je smještena u grupu smrti sa PSG-om, Napolijem i Liverpoolom a sve ulaznice za njene domaće utakmice protiv evropskih velikana su ekspresno 'planule' u prodaji.

Paketi ulaznica za ove tri utakmice rasprodani su za manje od tri sata u redovnoj prodaji koja je počela jutros u deset sati. Do ovog trenutka su sve ulaznice rasprodane.

Prethodnih dana su u pretprodaji karte mogli nabaviti članovi beogradskog kluba, koji su također iskoristili tu pogodnost.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi meč u Ligi prvaka će Zvezda na svom terenu igrati sljedećeg utorka (18. septembar) kada dolazi Napoli. Domaći meč sa Liverpoolom na rasporedu je 6. novembra, a sa PSG-om 11. decembra.

Top Komentari

Medo-Brundo
Opet ovo sranje. Pada te na niske grane...
10 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi