Rasulo u Realu: Posvađali se Ronaldo i Ramos

Atmosfera ne blista u redovima kraljevskog kluba

Rasulo u Realu: Posvađali se Ronaldo i Ramos

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sinoć protiv Valencije (2:2) u okviru 18. kola španske Primere.

Kraljevski klub nije uspio da iskoristi kiks Barcelone protiv Espanyola, a utakmica protiv Valencije bila je posljednja za Beniteza na klupi Reala. Novi trener kraljevskog kluba je Zinedine Zidane, a njega čeka težak posao jer je atmosfera unutar ekipe jako loša.

Na sinoćnjoj utakmici protiv Valencije na Mestalli posvađali su se Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos. Prvo je Ramos poručio Ronaldu da mora češće da dodaje loptu ili da je jednostavno izbaci sa terena ako nema namjeru da doda.

Ronaldo nije ostao dužan Ramosu i odgovorio mu je da odbrana igra slabo i da gleda protivničke igrače kako igraju.

"Da, da, a vas trojica u napadu samo gledate šta odbrana radi. Stojite tu i ne pomažete", rekao je Ramos.

Navodno, na kraju rasprave Ronaldo je dobacio: "Je*i se".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi