Rat evropskih divova za mladu zvijezdu Leverkusena

Chelsea, kao i Barcelona u lovu na Baileyja

Rat evropskih divova za mladu zvijezdu Leverkusena

E. Ganibegović

U engleskim medijima su se pojavile informacije kako Chelsea planira da u januaru potpiše krilo Bayer Leverkusena Leona Baileya.

Naime, kako prenosi SunSport Chelsea je tijekom posljednjih 18 mjeseci nadgledao Baileyja, dok su ga također pratili i u dresu Genka, za koji je nastupao prije odlaska u Njemačku.

Bailey je ocijenjen kao jedan od najbržih igrača u Bundesligi, a ugovor s Leverkusenom ima do 2022. godine.

Jasno je kako su Plavci zagrijani za usluge mlade zvijezde Bayera, i žele da ga već u januaru angažuju, međutim još jedan velikan je bacio oko na momka koji dolazi iz Jamajke, a to je Barcelona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako stvari stoje veliki rat će se voditi između ova dva klubova, iako su navodno čelnici tima iz Londona već u ozbiljnim pregovorima sa ovim igračem.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi