"Rat" između PSG-a i Neymara je gotov, Brazilac ipak ostaje u Parizu?
Neymar se potpuno oporavio od povrede i mogao bi nastupiti protiv Toulousea

Čini se da je došlo do promjene u odnosima između dvije strane

"Rat" između PSG-a i Neymara je gotov, Brazilac ipak ostaje u Parizu?

S. Pašalić

"Rat" koji je započeo prije nekoliko mjeseci između Neymara i PSG-a je završen, tvrdi francuski L'Equipe.

Brazilac se našao u velikom sukobu sa čelnim ljudima kluba iz Pariza, nakon čega je izrazio svoje nezadovoljstvo i želio je da nakon samom dvije godine napusti redove prvaka Francuske.

Tokom cijelog ljeta se pisalo interesu Barcelone i Real Madrida za Neymara, a katalonski klub je i slao nekoliko ponuda, ali one nisu zadovoljavale Parižane te su na kraju odbijene.

PSG je također bio spreman pustiti Brazilca u Madrid, ali je želio još dvojicu igrača Reala uključiti u njegov transfer, na šta ljudi iz Kraljevskog kluba nisu htjeli pristati.

Odlazak Neymara je bio još izvjesniji nakon što je PSG donio odluku da će on trenirati odvojeno od ostatka ekipe, ali prema posljednjim informacijama čini se da je došlo do promjene.

"Nema više rata između dvije strane. Oni posljednjih sedmica opet razgovaraju na civiliziran način.", rekao je izvor L'Equipea.

PSG u nedjelju igra utakmicu protiv Toulousea, a očekuje se da bi Neymar mogao zaigrati prvi put nakon povrede stopala zbog koje je propustio i Copa Americu ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije