Tuttosport: Juve i PSG dogovaraju dvije velike razmjene, uključen i Pjanić

Šta nam donosi kraj prelaznog roka?

Tuttosport: Juve i PSG dogovaraju dvije velike razmjene, uključen i Pjanić

E. Škorić

Juventus će do 2. septembra, do kada traje ljetni prelazni rok, biti aktivan na tržištu i pokušat će da se dodatno pojača.

Iako prvenstvo u Seriji A kreće sutra, a Juve u odbranu naslova starta gostovanjem Parmi, nije isključeno da se u narednim danima ostvari još neki veliki transfer.

Torinski list Tuttosport donosi priču o mogućoj razmjeni igrača na relaciji Juventus - PSG. Iako opširno piše u printanom izdanju koje izlazi u subotu, Tuttosport u svom online izdanju ukratko opisuje mogući scenarij.

Naime, prema tom listu, Juventusovi direktori spremni su da pregovaraju s Parižanima i žele razmjenu igrača Pjanić - Verratti i Emre Can - Di Maria.

PSG je zainteresovan za spomenute igrače, a Juve nema ništa protiv toga da se postigne dogovor o razmjeni bez dodatnih financijskih troškova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Uostalom, Juve je spreman uz to da PSG-u izađe u susret ukoliko ovi žele da kupe Paula Dybalu.

Ipak, činjenica je da je PSG sada najviše foksuiran na situaciju oko Neymara, koji bi trebao da se vrati u Barcelonu, ali prvak Francuske će ozbiljno razmotriti i prijedlog iz Torina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hangouts123
Juventus je najmocniji tim na svijetu u uzimanju tudjeg smeca besplatno.Emre Can,Ramsey,Rabiot itd..Ronaldo s 40 godina ce im sigurno donijet trofej LP.Drag su mi klub ali tesko da ce ovakvim poslovanjem ikad uzet LP.Cestitam im samo na potpisu De Ligta.Ovi ostali da su valjali ne bi ih se tako lako Liverpool,PSG,Arsenal i ostali odrekli
8 0
Bulle
I opet nece osvojit Ligu prvaka, najgluplji potez u Juventusovim transferima...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi