Calciomercato donosi ekskluzivu: Juventus otvoren za opciju prodaje Miralema Pjanića

Stara dama mora prodavati...

Calciomercato donosi ekskluzivu: Juventus otvoren za opciju prodaje Miralema Pjanića

Iako se većim dijelom ljeta vjerovalo da je Miralem Pjanić "siguran" u Juventusu, proteklih dana se pojavljuju informacije da bi bh. reprezentativac do kraja prelaznog roka ipak mogao napustiti Allianz stadion.

Nakon što je Tuttosport pisao da bi Miralem Pjanić mogao biti dijelom razmjene između Juventusa i PSG-a (Pjanić - Verratti), Calciomercato donosi tvrdnju da je Stara dama otvorena za opciju prodaje bh. reprezentativca ovog ljeta.

Bianconeri pokušavaju "prikupiti" nešto novca kroz prodaju igrača, ali im za sada ne ide. Ipak, dio novca potrošen na transfere Matthijsa de Ligta i Meriha Demirala se mora vratiti.

Ni sastanak sa Barcelonom na kojem su čelnici Stare dame nudili Ruganija nije urodio plodom, pa Stara dama mora promijeniti politiku.

Calciomercato tvrdi da će Juventus sada razmotriti eventualnu prodaju svakog od svojih igrača (ukoliko za nekog od njih stigne adekvatna ponuda) osim Cristiana Ronalda. Zbog toga će, Calciomercato piše, Juventus razmisliti čak i o prodaji Miralema Pjanića.

Prošlog ljeta je, navodno, PSG pokušao dovesti Pjanića, a interes i dalje postoji. Pjanićev menadžer je u srijedu razgovarao sa čelnicima Juventusa o njihovim planovima za ovaj prelazni rok, a navodno je zaključeno da će za transfer bh. reprezentativca biti potrebna izuzetno bogata ponuda.

Sam Pjanić je navodno otvoren sa transfer u samo nekolicinu "odabranih" klubova, a PSG je jedan od njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Izgleda da će do samog kraja prelaznog roka biti izuzetno zanimljivo u Torinu, pa tako i kada je Miralem Pjanić u pitanju.

Podsjetimo, prelazni rok u Francuskoj traje do 2. septembra, baš kao i u Italiji.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hasetz
Džeko broj dva... Filuj lažne vijesti, a nigdje momak neće otić'...
2 0
dragonBH
Dzeko osto u Romi, sad je vrijeme doslo da za Pjanica svaki dan pet objava bude o transferu a na kraju ce i on ostat.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi