14

Komentari (14)

Mowzilla
Pravi genocid? Nemate vi pojma sta je pravi genocid u kojem ste od 92. do 95. a i 99. takodjer ucestvovali. Valjda je i ovo sve po nekoj kazni ili zasluzi, iskusenje vise kako god...
Twista
@kopirano_sa_reddita osudjujem svaku vrstu nasilja prijatelju, ali kod nas su ubijali bebe!!! A uz to su ucestvivale placene ubice iz Ukraine, nije to mozda ista struktura, ali po pravilu kazna nikada ne stize onoga ko je napravio, vec grneraciju poslije! Ima smisla i u jednoj i drugoj izjavi!
Mowzilla
@kopirano_sa_reddita uopste nisam mislio na ovaj slucaj nego na ovaj rat opcenito, jezik za zub...
irnes4
Jasta je nego genocid ,gledajuci ili citajuci znacenje rijeci genocid
Twista
@kopirano_sa_reddita prijatelju gdje sam ja opravdao ovo, ja sam rekao kako to biva! Nikada ne ide onome kome treba vec generaciji poslije! Neki ti zovu karma, a drugi Bozije davanje! Pa bolje procitaj iduci put pazljivo, nego da izmisljas stvari koje ni napisao nisam. Lijep pozdrav
Ajax11
Eno groblja u srednjoj Bosni puna dobrovoljaca iz Ukraine, Rusije i Grcke…nama su rekli da je gradzanski rat,eh i sada je i za mene ovo rat izmedzu braće- ko ih hebe
Malmi_Suomi
@Ajax11 u pravu si drug 100%.
Vidiš iz mog pisanja kako pišem o agresoru na našu državu a i učestvovao sam u ratu dok me nisu RAZNIJELI GRANATOM , ali ovo je ipak žalosno i podjeca me na Dobrinju općina u Sarajevu i bio Bajramski turnir 1993 i... četnici bacili granatu na teren i .... bio je pokolj. POKOLJ koji ti ne mogu objasniti od 12 do 52 godine .
Genocid je ovo i podjeca me na sistem " naših " chetnika.
Pozzz drug i vjerovatno si mlađi od mene ali nije važno kontaš sve
Malmi_Suomi
@kopirano_sa_reddita jarane moj ja ovo osuđujem , naravno dijete je to od 16 godina ali vjerovatno si mlad ( i blago tebi pa se ne sjecaš) jer ja sam se ovoga nadgledao i nosao pola tijela djeteta od 12 hodina u Sarajevu na Bajramskom turniru u fudbalu gdje su chetnici bacili granatu u sred terena i.... TO JE POKOLJ BIO.
Kada preziviš takve stvari, ne možeš biti pametan šta misliti.
Osuđujem svako nasilje i ne odobravam ovo Ruskih gofana šta rade ali , skoro kao preslikana je 1993.
Žalosno dijete od 16 godina da se desi ovako ali i kod nas je bilo gore ( nisam tamo ne znam ali čini mi se jer smo mi imali EMBARGO na uvoz oružja a Ukrajina svaki dan dobija oružje)
Žalosno
Prazina
@Twista : Ako su bili iz Ukrajine, valjda ti je sad malo jasnije tko su bili? 8m Rusa tamo živi ili je živjelo
Malmi_Suomi
@Prazina hajde nakon 1 godine i više da se složim jednom sa tvojim komentarom!!!
Slažem se sa tvojim komentarom i jasno tebi i jasno meni i bravo majstore za komentar. @Twista ako će ti biti lakše bio sam 1992 i na Mostarskom ratištu prije nego što su nas POSVAĐALE/ ZAVADILE STRANE SILE ARBiH i HVO a mnogo mojih prijatelja ratnih nacija i vjera bilo u HOS-u. I da te ne zamaram.. Znam donekle i kako je bilo i na Mostarskom ratištu ( na moju žalost išao sam ko budala gdje je god trebalo da se fajtam protiv CHETNIKA).
NARAVNO da je bilo i Grka, Rusa, Ukrajinaca i Srbijanaca ( zayebani su snajperusti bil o iz Niša) i u Lukavici ( rs-u pripada) ima groblje Grka, Rusa i Ukrajinaca ) ali.... valjda kako sam i ostario i imam djecu onda me pogodi ovaj slučaj da dijete od 16 godina pogine zbog agresorskog Ruskog granatiranja.
Yebo rat.... treba širiti ljubav i vi mlađi , šta će te na portalu?? Idite ganjajte trebe a ja stariji moram da radim i da nahranit sebe i još 5-ero usta . Sretno
Twista
@Malmi_Suomi bio sak i ja, imam dvoje djece, pa ne bih zelio nikada niko da to prolazi. Ja kazem samo realno! Ko voli bilo ko kada pogine, taj je bolestan um! Ja sam samo rekao, sve sto radis u zivotu, da li kao nacija ili pojedinac, dobro ili lose, vrati se! Nikada se nisam sladio ili govorio evo vidis desilo se! Poenta je u tome da se uvijek to desi! Necu vezati samo ovaj primjer, ima mnogo drugih cak i iz zivta koji se desava oko nas!
Malmi_Suomi
@Twista nisi ti mene shvatio a nisam ni očekivao da shvatiš jer nismo prošli isto.
Nikada se nisam sladio tuđoj nesreći to je moj KODEKS ČASTI NIKADA ali neke stvari moje nećeš shvatiti u suštitini šta sam sve prošao pogotovo u ratu. Imaš pozdrav od mene i ljubi svoju djecu. Imam i ja 2 sina. Kuronje hahaha.
Lijep pozdrav
Twista
@Malmi_Suomi shvatio sam ja sve savrseno dobro prijatelju! Ali ne pricamo mi o istoj stvari! Kako god. Sve najbolje i pozz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.