Iza čuvenog Raula je najgori dan u životu, primio je poziv koji mu je sve uništio!

Nadao se novom poslu, ali...

Iza čuvenog Raula je najgori dan u životu, primio je poziv koji mu je sve uništio!

Admin Čaušević

Raul Gonzales se nakon okončane fudbalske karijere posvetio trenerskom poslu i proteklih dana je imao priliku da konačno dobije samostalni angažman, nešto što čeka godinama.

Raul je proteklih dana bio prvi kandidat za preuzimanje Villarreala, nakon što je otkaz dobio Quique Setien te madridska legenda nikad nije krila simpatije prema Žutoj podmornici i sa dosta optimizima je ušla u pregovore.

Sa velikom dozom poštovanja Španac je odmah obavijestio Real Madrid da je ušao u pregovore sa Villarrealom te da će ih obavijestiti o daljnim koracima.

Dobio je trenutni trener omladinske selekcije Reala zeleno svjetlo za pregovore, dok su i mediji cijeli posao proglasili gotovim pošto je zbog popularnosti Raul zasjenio ostale konkurente.

U Realu su već odlučili da Alvaro Arbeloa uzme ekipu jer su smatrali da je posao između Raula i Villarreala gotova stvar te da je preosalo sačekati zvaničnu potvrdu.

Ipak, Raul je u petak navečer ušao u autobus sa Real Castillom i zaputio se na gostovanje u Linares čekajući zeleno svjetlo od Villarreala da preuzima ekipu.

Oglasi

Kada je počela timska večera Raul je dobio poziv koji mu je sve promijenio. Već tada je bilo jasno da je nešto krenulo u pogrešnom smjeru, a zatim su počele kružiti razne glasine.

Villarreal je za novog trenera izabrao Juana Josea Martina poznatijeg kao Pachetu što je bio istinski šok za Raula.

Subota je za Raula bila najgori dan u životu, bio je sa timom, ponašao se kao da se ništa ne dešava, međutim sve je izgledao kao pravi akt glume.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pokaušao je Raul da svoju ekipu pripremi uobičajnom rutinom međutim bilo je jasno da stvari nisu iste kao inače te je na kraju ostao na klupi Reala.

I na terenu nije sve funkcionisalo pošto je mladi tim Kraljeva izgubio od Linaresa rezultatom 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi