Raul je vidio protivničkog igrača kako plače, a zatim je uslijedio potez na kojem mu svi aplaudiraju

Kakva ikona

Raul je vidio protivničkog igrača kako plače, a zatim je uslijedio potez na kojem mu svi aplaudiraju

M. Šljivak

Čuveni Raul Gonzalez uvijek je bio istinski gospodin na terenu tokom igračke karijere.

Nastavio je tako i pored terena. Trenutno je trener juniora Real Madrida koji će igrati polufinale Lige prvaka, a scena nakon utakmice protiv Intera koju je Real dobio sa 3:0 govori da je Raul zaista pravi velikan.

Jedan omladinac Intera se 'gušio' u suzama. Plakao je zbog poraza, a zatim mu je prišao Raul. Pružio mu je riječi utjehe, a njegov potez je oduševio apsolutno sve.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEHX3E8gkh3/[/instagram]

Slika sa terena izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama i svi su složni dao je Raul zaista prava ikona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

memara86
Navijač sam Barce i ne mogu smisliti Real, ali ovog gospodina toliko gotivim da je to nevjerovatno. Kapa dole, majstore!
6 3
EmirTM87
Najveci ikada!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi