Raul Meireles želi povratak u Premier ligu
Foto: EPA

Iskusni Portugalac bez angažmana

Raul Meireles želi povratak u Premier ligu

Raul Meireles je ovog ljeta napustio turski Fenerbahče, te je trenutno slobodan igrač, a prema navodima britanskih medija njegova velika želja je povratak u englesku Premier ligu.

Iskusni Portugalac je 2012. godine osvojio Ligu prvaka sa ekipom Chelseaja, a tog ljeta je i napustio Stamford Bridge i potpisao za Fenerbahče, za koji je nastupao do kraja prošle sezone.

On je od napuštanja turskog velikana pregovarao sa nekolicinom italijanskih i španskih klubova, a špekulisalo se da je Cagliari zainteresovan za njegove usluge.

Međutim, želja ovog nekadašnjeg fudbalera je povratak na Otok, pa ga je njegov menadžer odlučio "ponuditi" nekim premierligaškim klubovima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su Swansea, WBA, Watford i Leicester izrazili interes za 34-godišnjeg veznjaka, te se špekuliše da bi on uskoro mogao potpisati ugovor sa jednom od ovih ekipa.

Ipak, i dalje se radi samo o špekulacijama, tako da je teško predvidjeti kada će, i gdje, Raul Marieles pronaći novi angažman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti