Ravnjak poklonio opremu za najmlađe članove Iskre

Poslao opremu za predpionire

Ravnjak poklonio opremu za najmlađe članove Iskre

Samir Mlaćo

Mehrudin Ravnjak, Bugojanac koji živi i radi u Njemačkoj, ponovo je odlučio obradovati mlade nade NK Iskra. Nakon što je nešto ranije uručio 10 nogometnih lopti, 25 kompleta dresova  i 12 šorceva, Ravnjak je ovaj put obradovao najmlađe selekcije tima sa Jaklića kojima će ova vrijedna donacija sigurno dobro doći pred početak nove sezone.

Ovaj put Ravnjak je iz Njemačke poslao donaciju vrijedne opreme za predpionire i pionire NK Iskra, a  istu su u prostorijama kluba primili treneri ove dvije selekcije Safet Kmetaš i Asmer Mašić, nekadašnji nogometaši ovog kluba.

Zahvalili su se Ravnjaku na ovoj i ranijim donacijama kojima je kako kažu  pokazao da nikada nije zaboravio NK Iskra.

NK Iskra se trenutno takmiči u Drugoj ligi Federacije grupa Zapad, a posebno zapažene rezultate postižu mlade selekcije  koje su oduvijek i predstavljale budućnost ovog  kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba dodati da je uz ovu donaciju Ravnjak obradovao i članove KSO Iskra Bugojno, kojima je i nešto ranije uručio vrijednu donaciju pred novu sezone Premijer lige BiH u sjedećoj odbojci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi