Rayo silan na startu Primere, Stevanović bez nastupa

Pobjeda Raya

Rayo silan na startu Primere, Stevanović bez nastupa

Midhat Šljivak

Fudbaleri Rayo Vallecana savladali su na svom terenu u prvom kolu Primere ekipu Elchea sa 3:0.

Nakon uvodnih dvadesetak minuta u kojima nije bilo prilika iako je Rayo bio konkretniji, sami finiš prvog poluvremena donio je odličnu igru domaćeg tima i dva gola u mreži Elchea.

Do vodstva je domaći tim stigao u 40. minuti kada je Bueno završio odličnu akciju svog tima, da bi samo četiri minuta kasnije Rayo prekrasnim golom Alberta Peree stigao do sigurnog vodstva od 2:0, što je bio rezultat nakon prvog poluvremena.

Nastavak susreta donio je još jedan gol u mreži Elchea. Igrala se 74. minuta kada je Bueno svojimd rugim golom postavio konačan rezultat susreta od 3:0 za Rayo.

Miroslav Stevanović je kod Elchea susret odgledao sa klupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 1. kolo:

Rayo - Elche 3:0 (Bueno 40', 73', Perea 44')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.