Rayo Vallecano nakon velikog preokreta savladao Celtu

Španska Primera

Rayo Vallecano nakon velikog preokreta savladao Celtu

A. Haznadarević

Rayo Vallecano je pobjednom nad Celtom Vigo rezultatom 3:2, otovrio subotnji program španske Primere.

Domaći su nakon pobjede nad Malagom, nastavili bilježiti dobre rezultate, dok su s druge strane gosti iz Viga produbili krizu, koja traje još od početka otkobra i pobjede protiv Seville.

 

Današnju, odličnu fudbalsku predstavu bolje je otvorila Celta, koja je već nakon 34. minuta imala vodstvo od 2:0. Iago Aspas je bio na pragu da postane heroj Celte sa dva pogotka u mreži domaćih, ali u drugom poluvremenu je uslijedio veliki preokret.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Leo Carrilho je u 60. minutu umanjio na 2:1, da bi Tito dvanaest minuta kasnije poravnao rezultat. Potpuni preokret režirao je Piti, koji je precizno izvedenim jedanestercem donio veliku pobjedu svojoj ekipi. 

 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije