Razmažena zvijezda trenutno je Koemanov najveći problem, dao mu je još jednu šansu

Dembele opet zakasnio

Razmažena zvijezda trenutno je Koemanov najveći problem, dao mu je još jednu šansu

E. Škorić

Ronald Koeman nema najbolju situaciju u svlačionici Barcelone, a za sada mu najveći glavobolje zadaje Ousmane Dembele.

Francuski reprezentativac je i ranije znao da pravi gluposti, da kasni na treninge i njegovo neprofesionalno ponašanje za sada je njegov najveći problem.

Nakon što je jučer Barca uvjerljivo slavila protiv Villarreala s 4:0, Dembele je danas zakasnio 15 minuta na trening, to je drugi put u eri Koemana, koji izričito traži od igrača da poštuju pravila i da budu disciplinovani.

Koeman je jako ljut na mladog napadača, posebno jer mu je, kao i ostalim igračima, rekao da dođe najmanje sat vremena prije početka treninga, ali Dembele ide iz greške u grešku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Desi li mu se još jedan sličan propust, mogao bi preseliti na tribine, pa i promijeniti klub. Za njega se interesuje nekoliko timova, a najviše Manchester United.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AsmirM
Ovaj je zesci majmun , ima priliku da bude najbolji ogroman talent i majmun to svako malo unisti , bolje budalu prodat uzet bilo sta za njeg.
7 1
Salihović23
Cojk imo problema s konekcijom, pa nije uspio do kraja da odigra, kako se ono zove, onaj.... Ma nije bitno morao je završiti Level, shvatite.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi