Razmaženost fudbalera ili Mourinhov bezobrazluk? Nevjerovatno je zbog čega veznjak želi otići!
Foto - EPA

Ndombele razmišlja o odlasku iz Tottenhama

Razmaženost fudbalera ili Mourinhov bezobrazluk? Nevjerovatno je zbog čega veznjak želi otići!

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Tanguy Ndombele mogao bi napustiti redove Tottenhama nakon samo jedne sezone u londonskom klubu.

Ovaj 23-godišnji veznjak stigao je u Tottenham prošlog ljeta iz Lyona u transferu vrijednom 60 miliona eura i odmah je pokazao da je pravo pojačanje za vezni red Spursa.

Međutim, ugledni L'Equipe tvrdi da bi Francuz mogao da ode iz Londona ako se određene stvari u odnosima sa Joseom Mourinhom ne promijene.

Ono što ga je natjeralo da razmisli o budućnosti u Tottenhamu je posjeta Josea Mourinha u utorak, kada je nenajavljen pozvonio na vrata ovom fudbaleru i naredio mu je da idu na trčanje.

"Pozvonio mu je i samo je rekao: Siđi, idemo trčati", tvrdi L'Equipe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zasmetalo je to francuskom veznjaku koji je tek završio svoj jutarnji trening, no jednostavno je morao odraditi novi. Zbog toga razmišlja o odlasku iz kluba, a Barcelona se navodi kao tim koji ga je spreman angažovati.

Podsjetimo, Jose Mourinho je tokom sedmice viđen s Ndombeleom, Ryanom Sessegnonom i Davinsonom Sanchezom u parku, te je izazvao velike osude javnosti zbog zajedničkih treninga u doba koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi