Je li Mourinho u Francuskoj pronašao novog golmana?

Bacio oko na čuvara mreže Lilla

Je li Mourinho u Francuskoj pronašao novog golmana?

Čini se kako je trener Tottenhama Jose Mourinho pronašao novog golmana za svoj tim.

Kako prenosi Le10Sport, Posebni je oko bacio na mladog golmana Lilla Mikea Maignana.

Maignan ove sezone brani u sjajnoj formi i sigurno je da će biti meta još nekih klubova. On ima samo 24 godine, već dosta vremena je prvi golman pomenutog francuskog kluba i očigledno se dovoljno dokazao da napravi novi korak u karijeri.

Inače, on je karijeru počeo u PSG-u, ali je još prije pet godina dres Svetaca odlučio da zamijeni dresom Lilla.

Tržištna vrijednost u ovom momentu mu je 17,5 miliona eura, ali se pretpostavlja da ga Lille ne bi pustio ispod 25.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako engleski mediji tvrde, Mourinho će ovog ljeta biti u potrazi za novim golmanom jer želi da nađe dugogodišnju zamjenu za Huga Llorisa koji će ove godine napuniti 34.

Problem Tottenhamu oko ovog transfera mogao bi praviti Manchester United koji je još od ranije zainteresovan za golmana Lilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti